Blogg

26. mar, 2019

Nu är valparna 6 veckor och har en massa energi i kroppen. Det är så roligt att springa runt och busa och undersöka saker. Full fart hela tiden.

22. mar, 2019

Nu har valparna börjat vara ute lite på dagarna. Det är spännande med ny miljö och lite större ytor att springa på. Äta mat går bra och dricka filmjölk är smaskens.

20. mar, 2019

Att busa och skälla är roligt men det är väldigt mysigt att få vara i famnen och bli gosad och att sen få ströcka ut sig på filten i soffan och sova nära varandra omgiven av familjen och hemtrevliga ljud är mysigt och tryggt Hjärta

19. mar, 2019

Nu är det verkligen fullt ös med valparna. Vi har dem med oss så mycket vi kan, att få springa runt i köket och skälla och jaga varandra och Bea är super roligt. Det är också väldigt spännande när lillhusse Herman busar med dem, all energi måste ju ut Cool Idag är de 5 veckor, vad fort tiden går.

16. mar, 2019

Nu har valparna blivit så stora så det är dags att börja äta lite mat. Lite konstigt men ganska så gott ändå. Vi blötlägger och mixar maten de första gångerna men sen räcker det att bara blötlägga den. Det kliar ju lite i tänderna nu så lite motstånd är bra. Bea ger dem gärna mjölk fortfarande men det gör lite ont när de biter i henne så mys stunderna är inte lika långa längre.