Blogg

26. jan, 2020

Resultatet av ett av de fina dreven från Friljusets Dexter idag! Rådjuret sköts på just Friljuset 😀

26. jan, 2020

Idag var flera av Friljusets hundar hemma och jagade. Trots att vädret bjöd på regn och blåst förgylldes dagen av njutbara drev. För underhållningen stod Friljuset Giza, Gibson, Dina och Dexter och det blev en lyckad dag. Tack allihopa!!! 

6. jan, 2020

Tack för den fina bilden på Friljusets Dina och Friljusets Hanna 😀 vilken lyckad jaktdag med era fina tjejer! Med denna bilden vill Friljusets kennel önska er alla en god fortsättning på det nya året och ett fortsatt bra jaktår!

31. dec, 2019

Idag var det en lyckad jakt med Friljusets Ella. Det kändes som ett bra avslut på detta året med två harar och ett rådjur som resultat. Nu är det läge att satsa på en tass etta för Ella i januari, så är championatet i hamn. 

25. dec, 2019

Idag var jag ute med Friljusets Ella, som vanligt hoppar hon upp i fyrhjulingen för att få följa med husse ut i skogen. Dreven är nu uppe i riktigt bra nivå, förra helgen drev hon räv med bra tryck och nyansering. Idag blev det rådjursdrev hela dagen men tyvärr gick inget i pass. Vi väntar på spårsnö för att kunna starta på jaktprov och komma åt rävettan.